Blogia
voyageasousse

Gledati Film Manchester bombing: The I.S. connection 1280p bez Prijavi Dokumentarni žanrovi Without Registering Pirate Bay

⇓⇓⇓⇓⇓

📹

⇧⇧⇧⇧⇧

 

Žanrovi - Dokumentarni. zemlja - Velika Britanija. Datum izlaska - 2017. Napad Manchester Arene: Što se dogodilo. Mančester napad: 22 mrtva i 59 ranjenih.

 

https://chigandan.amebaownd.com/posts/6407758 Bombardiranje baraka. U bombaškom napadu u Manchesteru iz 1996. godine izvršen je napad koji je provodila Privremena irska republikanska vojska (IRA) u subotu 15. lipnja 1996. godine. Tata Glavni pjevač Elbowa nazvao je napad u Manchester Areni "iznimno uznemirujućim." Guy Garvey - koji je odrastao u obližnjem Buryu - rekao je Marti Kearney o povezanosti s arenom.

1996. bombardiranje Manchestera. Više žrtava koje se nazivaju "značajnom" vezom su napravljene između Salman Abedi i ISIS-ovog regrutera Raphaela Hosteya. Theresa May kaže kako sigurnosne službe vjeruju da znaju tko je izvršio "bešćutni" samoubilački bombaški napad na Manchester Areni. Bombardiranje Dealova baraka bilo je napad Privremene irske republikanske vojske (IRA) na Royal Marine Depot, Deal, Engleska. To se dogodilo 22. rujna 1989. u 8:22 sati, kada je IRA eksplodirala bombu u zgradi Royal Marines School of Music.

Koncertni napad na Manchester Ariana Grande. 23.05.2017 Najmanje 22 osobe su poginule, a 59 ozlijeđeno nakon eksplozije u ponedjeljak navečer u Manchesteru, Engleska, na koncertu Ariana Grande, priopćila je policija.

0 comentarios